Account herzi2

Blitz: Elo 1736

Slow Games: Elo 1892

None
Profile Picture
Tung te gjithe shahisteve ju uroj loje te bukura dhe korrekte emaili im eshte graviteti@hotmail.com
No Ratings on tactics.chessbase.com
Fritz.chessbase.com:
Elo against Fritz1581
Wins against Fritz:0
Beauty Score23
Achievements against Fritz...
No Opening Drills on Mymoves.chessbase.com

Your Latest App Activity

Today
App Icon You are ranked #9753 in Fritz by Elo Fritz
App Icon You are ranked #5368 in Fritz Beauty
Saturday, December 3, 2022
App Icon You played 394 blitz games Play
App Icon You scored +150 =16 -228 in blitz
Friday, December 2, 2022
App Icon You played 6 slow games Play
App Icon You scored +4 =0 -2 in slow games
Friday, September 10, 2021
App Icon You achieved a BeautyScore of 23 Fritz
App Icon You achieved a new Elo of 1581
App Icon You created your Fritz account